perjantai 19. maaliskuuta 2010

Nam nam.

Leo on kasvanu kyllä ihan älyttömästi. Siltä ainaki tuntuu. Joka kerta kun se herää päikkäreiltä, on sama fiilis: "taasko se on venähtäny!". Keskiviikkona tuli 10vk täyteen ja painoa on noin 5,2kg.


Eilen käytiin Tuukan ja Leon kanssa Äimärautiolla. Juoksenneltiin meren jäällä ja metässä, ja haisteltiin vähän heppojen hajuja. Talleille asti ei kuitenkaan uskaltauduttu. Ihan vaan sen takia, että mulla iski jo muutenki heppakuume. Tekis nii'in mieli päästä pitkästä aikaa ratsastamaan!

Keskustassa asumisessa on kyllä tosiaan se huono puoli, että vapaana juoksentelemista ei voija ihan päivittäin harrastaa. Mutta eiköhän me vielä tänäänkin lähtä johonki kauemmas seikkailemaan kun on niin mahtava ilma ja autoki käytössä.

Ollaan reenailtu Leon kanssa mm. luokse tuloa, "seuraamista", kontaktia, istumista, maahan menoa. Ja ihan hyvässä vaiheessa ollaan jo. Leo on selvästi löytäny lempi harjoituksensa, joka on aarteen etsintä. Joka kerta ku reenataan sisällä jotain namien kanssa ja nami katoaa, se olettaa automaattisesti että nami on piilotettu ja se on nyt etsittävä hinnalla millä hyvänsä. Ollaan kyllä pietty leikissä mukana silmien peittämistä ja käskyä "etsi" niin eiköhän se pikkuhiljaa tajua niiden merkityksen. :) Yksinolo tuottaa eniten päänvaivaa. Aitauksesta ollaan siirrytty ihan kokonaan yksin oloon ja pisin aika taitaa olla vajaa kaks minuuttia. Eilen tuli vaan hieman takapakkia kun kahden minuutin jälkeen alko kauhee haukkuminen ja sisään päästiin vasta 10min jälkeen ku suostu olemaan ehkä 10 sekuntia hiljaa. Saa nähä mitä tulee...

Moni tuttu on sanonu että suihkepullosta on ollu apua koulutuksessa. Me otettiin sellanen pariksi päiväksi käyttöön ku tuntu että sohvalle yritettiin kavuta joka välissä. Mutta ei vissiin ainakaan tässä vaiheessa toimi vielä, nimittäin Leohan oli siitä suorastaan innoissaan. Ei ollu tietenkään kiva jos vettä tuli silmille mutta suuhun..nam nam!

Nyt ootellaan sitten innolla sunnuntaista pentutapaamista, jonne on tulossa ainaki Ouluun jääneitä sisaruksia ja Riimi-emä. Tiedossa kontaktiharjotusta häiriössä ja tiettysti leekausta sisarusten kesken. :)

1 kommentti:

  1. Jätättekö te vaan Leon yksin vai annatteko sille joitain ku lähdette tai piilotteletteko niitä nameja. Niitten namien piilottelu auttoi ainakin meijän Manun olemaan yksin ja ku jos Leo vielä tykkääkin siitä hommasta niin ei aluksi kerkeisi huomata kun lähdette ja kerkeätte tulla jo takaisinkin..

    Hienoja kuvia muutes, mut naurattaa vaan itteä ku Leo on nyt noin 5kg ja Manu oli pari päivää alle 8 viikkosena sen painonen :)

    VastaaPoista