sunnuntai 29. elokuuta 2010

Kesäkuulumisia

Kesä on menny hurjaa vauhtia ja Leonki kanssa ollaan ehitty vaikka ja mitä.
Kesän alkaijaisiksi reissattiin Himokselle Tollerileirille (11.-13.6.2010), jossa Leo pääsi reenailemaan NOU-ryhmässä. Leon sisarruksista mukana oli Torstin ja Lystin lisäksi "eteläläiset" Fiilis ja Mila.
Heti seuraavana viikonloppuna matkustettiinki sitten uuestaan etelään. Vietettiin viikonloppu Laukaalla mökillä uiskennellen ja agilityyn tutustuen. Bonolle oli nimittäin rakennettu rata ja pitihän meijänki sitä päästä testaileen. Eikä Leo aristellu putkea ja pussiakaan yhtään!
Muuten kesällä ollaan reenailtu enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Uiskentelemassa käytiin useampaan otteeseen ja laituriltakin uskalletaan jo hypätä.
Kaks viikkoa sitten Leo avasi näyttelyuransa Puolangalla kiitos Annan joka suostui ottamaan torvelon mukaansa. Tuloksena PEK2 erinomaisilla korvilla :DD. Toissaviikolla tutustuttiin VEPE:een Jäälissä ja ite tykkäsin kyllä lajista. Voipi siis olla että palataan lajin pariin kunhan meijän penska vähän varttuu ja vankistuu.
Kulunut viikonloppu oli Leolle myös varmasti mieleinen. Ensin lauantaipäivänä käytiin reenailemassa Valkeisjärvellä, missä vierailevana tähtenä oli Leon veli Nemo. Aivan ihana ilmestys! Reenailujen jälkeen Henna haki Leon yökylään Manun vieraaksi ja tänään kotiutumisen jälkeen ollaanki oltu sitten aika väsynyttä poikaa. Toivonmukaan väsy jatkuu myös huomiseen, sillä tiedossa on pitkä päivä yksin kotona.

Kuvia kesältä tiedossa myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti